Αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα, η φωτογραφία τερματισμού των συμμετεχόντων στα 10 και 5 χλμ. καθώς και το δίπλωμα συμμετοχής όλων!

Η Οργανωτική Επιτροπή σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα στο website της Διοργάνωσης: https://www.runthetheatre.gr/results-2018/

Όλοι οι δρομείς που συμμετείχαν στα 10 και 5 χλμ. έχουν την δυνατότητα να τυπώσουν το δίπλωμα συμμετοχής τους με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού τους επιλέγοντας στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης το μενού «Αποτελέσματα» και στη συνέχεια «Εκτύπωση Διπλώματος». Επίσης, και οι αγωνιζόμενοι στα 2,5 χλμ. μπορούν να τυπώσουν κατά τον ίδιο τρόπο το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή φρόντισε σε συνεργασία με την εταιρεία energy photos για την αποτύπωση σε φωτογραφία της αγωνιστικής προσπάθειας των συμμετεχόντων στα 10 και 5 χλμ!

Η δυνατότητα της απόκτησης της φωτογραφίας του τερματισμού στα 10 και 5 χλμ. με την αναγραφή του ονόματος και του χρόνου τερματισμού σας αλλά και άλλες φωτογραφίες από τον αγώνα σας, προσφέρονται δωρεάν επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώνοντας τον αριθμό συμμετοχής (Bib Number):

https://www.energyphotos.gr/search/?n=energyphotos&scope=node&scopeValue=4bp6tM&c=photos&q=5198

Τον αγώνα διοργάνωσε o Δήμος Μεγαλόπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, την υποστήριξη των τοπικών αθλητικών σωματείων: ΓΣΜ ΛΥΚΑΙΑ και Αθλητικός Όμιλος Μεγαλόπολης.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στον αγώνα της Μεγαλόπολης!

Καλή συνάντηση στο «Run the Theatre» 2019!

 

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα των 5 χλμ. : https://www.runthetheatre.gr/results-2018/pinakas-apotelesmaton-5000/

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα των 10 χλμ.: https://www.runthetheatre.gr/results-2018/pinakas-apotelesmaton-10000/