Ομαδική εγγραφή Σχολικής Μονάδας του Δήμου Μεγαλόπολης

/Ομαδική εγγραφή Σχολικής Μονάδας του Δήμου Μεγαλόπολης
Ομαδική εγγραφή Σχολικής Μονάδας του Δήμου Μεγαλόπολης 2018-01-22T15:24:29+00:00

Αγαπητοί εκπρόσωποι της Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου Μεγαλόπολης, σας ευχαριστούμε θερμά για τη διάθεσή σας να εισάγετε τους νέους στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού!

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές Δ’,Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα 2,5 χλμ. και οι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου στα 5χλμ.!

Από την ομαδική εγγραφή εξαιρούνται οι μαθητές της Ά, ΄Β και ΄Γ Δημοτικού οι οποίοι δηλώνονται δωρεάν συνοδεία κηδεμόνα στο γραφείο της Διοργάνωσης μέχρι τις 30 Απριλίου.

Παρακαλούμε, διαβάστε προσεχτικά τις παρακάτω οδηγίες και κάνετε την εγγραφή του σχολείου / συλλόγου σας σε 3 απλά βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί που αντιστοιχεί στο αγώνισμα που θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή και δηλώστε την ονομασία του σχολείου.
  2. Συμπληρώστε τα στοιχεία του υπεύθυνου της σχολικής μονάδας.
  3. Χρησιμοποιώντας το link που θα σας αποσταλεί με email συμπληρώστε τα στοιχεία των συμμετεχόντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • Τα στοιχεία των συνοδών θα πρέπει να συμπληρωθούν στην φόρμα της σχολικής μονάδας και στο πεδίο «Τάξη» να επιλέξετε «ΣΥΝΟΔΟΣ».
  • Σε περίπτωση που μετά την αποστολή του αρχείου επιθυμείτε να υποβάλετε τυχόν διορθώσεις θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το registrations@runthetheatre.gr.
  • Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ορίζεται η 30η ΑπριλίουΑίτηση ομάδας μετά από αυτή την ημερομηνία δεν θα γίνεται δεκτή. Τυχόν αλλαγές και διορθώσεις θα μπορούν να γίνουν στο κέντρο εγγραφών Παρασκευή και Σάββατο 4 & 5 Μαΐου.

Η σχολική μονάδα καλείται να χορηγήσει σε όλους τους ανηλίκους που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Διοργάνωση την υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης γονέα ή κηδεμόνα και τις οποίες οφείλει να έχει παραλάβει πριν την αποστολή των συμμετεχόντων καθώς και να τις διατηρήσει αρχειοθετημένες μέχρι και ένα μήνα μετά το πέρας της Διοργάνωσης.

Βρείτε την υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης γονέα ή κηδεμόνα εδώ.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (2,5 ΧΛΜ)
ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (5 ΧΛΜ)

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ο υπεύθυνος της ομαδικής εγγραφής καλείται να παραλάβει από το Κέντρο Εγγραφών το υλικό της Διοργάνωσης.

Ο παραλαβών υπογράφει υπεύθυνη δήλωση για την ομαδική συμμετοχή εκ μέρους της σχολικής μονάδας του.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το registrations@runthetheatre.gr.

Αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην εκκίνηση του αγώνα δρόμου της επιλογής σας!